Steenhoven Country Club

The taste of nature!

Restaurant

Het restaurant is tijdens de zomermaanden van 9.00 uur tot 20.00 uur, tijdens de wintermaanden van 10.00 uur tot 18.00 uur. Maandag gesloten.

Toegankelijk voor iedereen op reservatie.

Dineren bij Steenhoven

Ons restaurant The Steenhoven heeft een grote vernieuwde keuken die gedurende de zomer geopend is van dinsdag tot en met zondag.

Naast onze vaste kaart hieronder vermeld bieden wij dagelijks een aantal suggesties, met dagverse producten.

U kan er terecht voor een lunch of een diner, evenals barbecues, buffetten, recepties of walking dinners.

Contact

Voor reserveringen of specifieke vragen, gelieve ons te contacteren op het nummer +32 (0)14 37 36 61 of via mail op info@steenhoven.be.

Het restaurant is tijdens de zomermaanden van 9.00 uur tot 20.00 uur, tijdens de wintermaanden van 10.00 uur tot 18.00 uur. Maandag gesloten.

Broodjes

(BAGUETTE WIT OF MEERGRANEN)

  • Broodje kaas
  • Broodje ham
  • Broodje ham en kaas
  • Broodje mortadella/mozarella
  • Broodje Italiaanse ham
  • Broodje tonijn

Eigerechten

  • Omelet natuur
  • Omelet ham
  • Omelet kaas
  • Omelet ham en kaas
  • Omelet met spek
  • Omelet tonijn

Croques

  • Croque monsieur
  • Croque madam

Snacks

  • Portie kaas
  • Portie salami
  • Portie bitterballen 6 st.
  • Portie gemengd
  • Croque uit 't vuistje
  • Bruschetta
  • Portie salami

Soepen

  • Vissoep
  • Soep van de dag

Koude voorgerechten

  • Ceasar salade
  • Tomaat/mortadella/mozeralla/

Warme voorgerechten

  • Garnaalkroketten
  • Kaaskroketten
  • Kaas-/garnaalkroket
  • Mediterrane groentenquiche

Pastagerechten

  • Spaghetti bolognaise
  • Tagliatelli met scampi's 4 st./6 st.
  • Ravioli met spinazie en ricotta

Visgerechten

  • Gebakken zeetong
  • Kabeljauw met garnituur van de dag
  • Zalm met garnituur van de dag

Vleesgerechten

  • Stoofvlees friet
  • Videe met friet
  • Steak nature friet
  • Rundertartaar met friet
  • Entrecôte beurre maître d'hôtel (300 gr.) friet
  • Dagschotel

Nagerechten

  • Dame blanche met slagroom
  • Coupe ijs (vanille/chocolade)
  • Tiramisu