Steenhoven Country Club

The taste of nature!

Bezoekers

Welkom bij Steenhoven

Wij verwelkomen u op onze golfclub, gelegen in het Kempische Postel op nog geen kilometer van de Belgisch- Nederlandse grens.

U kunt hier genieten van maar liefst 120 hectare groen. Golfliefhebbers kunnen hier terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club. Deze beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging voor zowel de gevorderde als voor de beginnende golfspeler. Vanaf een handicap van 36 heeft u toegang tot de baan. Tevens beschikt de Club over een driving range, putting green en oefenbunker met mogelijkheid tot het volgen van lessen onder professionele leiding.

Onze Steenhoven Country Club vormt de ideale plaats om uw golfkunsten ten volle te laten zien. Leef u volledig op ons prachtig domein. Laat u omringen door de pracht van moeder natuur met uiterst verzorgde holes. U kunt hier bovendien niet alleen terecht voor u zelf, maar met al uw vrienden en familieleden.

Wat had u bijvoorbeeld gedacht van dit origineel kader om uw verjaardag te vieren, een jubileum of een andere aangelegenheid met uw familie of vrienden. Of misschien bent u als bedrijfsverantwoordelijke nog op zoek naar een prachtige locatie voor uw teambuilding? De businessroom staat voor u klaar.

Ongeacht de reden, onze Steenhoven Country Club vormt precies wat u zoekt. En brengt u in de ban van het golfspel, een fantastische, actieve maar concentratie vragende sportactiviteit.

Pierre de Broqueville, President